Gemene delen poetsen door 1 eigenaar - verzekering VME

4 antwoorden [Laatste bericht]
WEVEGE
Offline
Voor het poetsen van de gemeenschappelijke delen van ons appartementsgebouw (7 verdiepingen/appartementen) is een eigenaar kandidaat tegen vergoeding, zonder inschrijving bij RSZ. Wat is de oplossing inzake verantwoordelijkheid van VME/de individuele eigenaars; hoe te verzekeren?
dank
Walter
lebragard
Offline
zwart werk.....

Is niet toegelaten = zwart werk , syndicus gaat in de fout.

Indien de Algemene Vergadering zou beslissen tot aanstellen van onderhoudspersoneel dient de syndicus de voorwaarden waaraan dit gebeurt op duidelijke wijze in een overeenkomst vast te leggen.http://quimmo.be/nl/forum/syndicus-algemene-vergaderingen-raad-van-mede-eigendom/biv-farce-dossier-geklasseerd-zonder-gevolg

en laat u niet vangen , externe poetsfirma , duurder maar no problems , zekerheid van poetsen , bij ziekte , verzekerd ect.....
 

poetsvrouw en zwartwerk , zoekfunctie....


 
nescio1
Offline
uit de oude doos
Quimmo
Offline
Verzekering?

Dit verzekeren wordt moeilijk denk ik. Vroeger hadden maatschappijen nog wel een verzekering voor dienstboden o.i.d., maar ik dacht dat ze die de laatste jaren niet meer mogen afsluiten als niet alles contractueel in orde is.

Als er dan een ongeval gebeurt hebben jullie als VME een serieus probleem.

Het lijkt me ook niet mogelijk zo een betalingen te doen vanaf een officiële rekening van de VME.

Lees ook onze 15 min inleiding tot mede-eigendom
____________________________________________
De gratis website voor elke mede-eigendom

nescio1
Offline
bestrijding zwartwerk

Heeft men niet, met het oog op bestrijding van zwartwerk, vastgelegd dat de ongevallenverzekering de verzekerden nominatief hoort te vermelden?