Winkelruimte ombouwen tot electronische speelzaal

1 antwoord [Laatste bericht]
Lucky Boy
Offline

De Bouwheer die eigenaar is van de winkelruimte in de blok zou graag deze verhuren aan een elecktronische speelzaal, doch de vergunning werd geweigerd omdat er geen Nooduitgang is. Die zou hij plannen langs de fietsruimte door er een deur in te plaatsen en zo door de ingang langs de gemene delen terug naar buiten. Dus de gesloten deur van de fietsruimte kan niet meer op slot wat moet (reeds 3 fietsen gestolen) en de twee deuren om naar binnen te komen in de blok draaien naar binnen open ipv naar buiten. Zou in de zaal terug wat toiletten en aflopen van de bar in de riolering steken, iets waar we al drie jaar voor vragen om de geurhinder in het gebouw te onderzoeken en te verhinderen van de septische put, maar tot op heden nog niets heeft laten weten, hebben reeds zelfs alles gedaan om dit te voorkomen en dit in een nieuw gebouw dat er drie jaar staat. Kan iemand ons inlichtingen geven. Kan dit zo maar wat te denken van het lawaai zowel over dag als 's nachts en het vuil op de stoep en in de inkomgang. Kan er iemand ons wat raad geven? Dank U.
Quimmo
Offline
Kijk uw basisakte na

Wat het inrichten van een speelzaal betreft, kijkt u best uw basisakte er op na. Zijn er geen beperkingen vermeld m.b.t. het soort handelszaak wat er in de winkelruimte opgestart mag worden? Openingsuren? Niveau van hinder voor de bewoners,

Nu, de nooduitgang lijkt me ook nog wel een probleem. Als hij een deur wil bijmaken, zoals ik het begrijp, is dit toch een wijziging aan de gemene delen waar hij de toelating van de algemene vergadering voor nodig heeft.

Wat de deur van de fietsruimte betreft, kan het niet zo geregeld worden dat deze gesloten is voor wie van buiten naar binnen wil, maar zonder sleutel geopend kan worden voor wie in geval van nood van binnen naar buiten moet? Best even controleren met de brandweer of dit toegelaten is.

Lees ook onze 15 min inleiding tot mede-eigendom
____________________________________________
De gratis website voor elke mede-eigendom