klacht aan RVM

1 antwoord [Laatste bericht]
baguetje
Offline
Vorig jaar besliste de AV om alle kelders van het complex te herschilderen. Het gebouw heeft (om het duidelijk te maken) de huisnummers 15 17 en 19.

De RVM heeft eenzijdig beslist om 2 gemeenschappelijke muren (+/- 12m2) niet te laten herschilderen. Deze muren werden niet in het bestek opgenomen vanwege vermoedelijk 'te duur' (sic) omdat 1 extra verflaag nodig is.

De voorzitter van de RVM stelt dat deze muren enkel geschilderd zullen worden indien de bewoners van nr. 19 die kosten zelf dragen.

Dit is dus tegen de beslissing van de AV. én tegen de wetgeving.

Hoe klacht indienen tegen de RVM (en de syndicus, maar dat is vechten tegen de bierkaai)? 
 
baguetje
SIEBE
Offline
SCHILDEREN KELDERS
Baguetje,

RVM heeft niets te beslissen. Zijn in gebreke. Zo ook de syndicus.

Zitten hier in het zelfde schuitje : syndicus en de 2 leden van de RVM spelen onder 1 onwettelijk hoedje. Syndicus veegt zijn voeten aan de BIV deontologie, wetgeving en de gegronde wettelijk onderbouwde opmerkingen.

Wat u kunt doen : is op uw eentje ( waarschijnlijk, want de rest zal doofstom zijn ) reageren. Maar dan bent u de pineut. En als er slechts 1 klager ( terecht ) is, zal de vrederechter oordelen dat is de lastpost. Ik ken die situatie.

1 don quichote + slapende meute.

Ik weet u zit daar ook in dezelfde benarde situatie als ikzelf. En de gemeenschap verschuilt zich maar al te graag achter 1 ernstige persoon ( hij zal het wel weer opknappen in de vuurlinie ).

Appartementswet is lijk de corona maatregelen : oplegbaar maar afdwingbaar ???