Noodverlichting in de lift

4 antwoorden [Laatste bericht]
ave
Offline
Onze lift is 10 jaar oud en nu reeds is de noodverlichting defect
De offerte van Kone meldt een kostprijs van 1.026 euro voor het vervangen van de noodverlichting in de lift. Zijn er nog eigenaars die weet hebben van een dergelijke hoge prijs van noodverlichting?
Van Wynsberghe Jan
Offline
Ik kan mij niet voorstellen
Ik kan mij niet voorstellen dat een armatuur zoveel kost. Is het louter de noodverlichting of zijn er nog bijkomende stukken defect?
Jo Konings
Offline
noodverlichting lift

Wij hebben in ons gebouw juist hetzelfde probleem. Het keuringsorganisme meldde ons dat de noodverlichting , het alarmsysteem en communicatie met KONE niet werkt. Bij onderhoudswerken van KONE werd dit "onderzocht" en kregen een offerte van  1499 €.
We zijn zeker dat er ergens een defect is maar KONE wilt een volledig nieuwe installatie ipv te onderzoeken waar het probleem zich situeert. Onze liften zijn ook 10 jaar oud en er bestaat een noodverlichting. We proberen te zoeken hoe een systeem van noodverlichting werkt via de gewone verlichting in de lift maar de websites van noodverlichting spreken alleen maar van de alledaagse noodverlichtingen.
Alle hulp is welkom.  PS  de installatie werd destijds uitgevoerd door liften MIN 

Dank u


 
Jean_Pierre
Offline
RE : noodverlichting lift

Is deze lift ook uitgerust met een noodbatterij om in geval van stroomonderbreking de lift naar het eerst volgend verdiep te brengen ?

- zo ja is het vernieuwen van de batterijen dan ook in de prijs ?
Vraag anders eens, een gedetailleerde offerte waar duidelijk opstaat wat alles kost .

Lieve en Marc
Offline
Noodverlichting lift
Zoals op vele plaatsen worden wij " bestolen " door al die firma' s die werken langs een Syndicus.
Lieve en Marc