onderhoud tuin

3 antwoorden [Laatste bericht]
LB
Offline
Hallo, onze tuinman heeft een forse prijsverhoging doorgevoerd voor 2011. De syndicus beschouwt dit als een " normale indexatie ". Welke soort index dient als basis voor een indexatie van een contract " tuinonderhoud ". Grtz
Quimmo
Offline
Normale indexatie?

Ik denk niet dat er voor zaken zoals tuinonderhoud "standaard indexatieregels" bestaan.

Vraag aan de syndicus inzage in het contract indien u er vragen bij heeft. Misschien heeft uw tuinman ook geen contract van een bepaalde duur of loopt het contract ten einde, dan kan hij in elk geval vragen wat hij wil. Maar ook binnen een lopend contract kijkt u best eens wat er staat over prijsindexatie.

Niets belet uw VME natuurlijk om de syndicus opdracht te geven een andere tuinman te zoeken, op vraag van de AV.

Lees ook onze 15 min inleiding tot mede-eigendom
____________________________________________
De gratis website voor elke mede-eigendom

Van Wynsberghe Jan
Offline
Er bestaan geen standaard
Er bestaan geen standaard indexatieregels. Het is beter om jaarlijks een offerte te vragen die dan vergeleken kan worden met de voorbije jaren. Is het verschil groot dan kan er nog altijd gesproken worden.
Ed
Offline
contract tuinonderhoud
Het is misschien raadzaam zoals onze advocaat syndicus in onze overeenkomst voorziet dat : " Indien partij enerzijds niet vóór ............, per aangetekend schrijven heeft gemeld aan de partij anderzijds dat ze de overeenkomst niet wenst te verlengen, wordt deze overeenkomst verlengd voor 1 jaar ".

" Deze nieuwe overeenkomst zal tegen dezelfde voorwaarden van kracht zijn, doch de overeengekomen prijs wordt geïndexeerd aan de comsumptie-index, toe te passen: maand voor het afsluiten  van de overeenkomst".


Mvg.