Partner - Algemeen Eigenaars Syndicaat (AES)

Quimmo.be werkt samen met partners die elk expert zijn in hun vakgebied. De samenwerking gebeurt op vrijwillige en niet-exclusieve basis.
U kunt natuurlijk rechtstreeks contact opnemen met onze partners, los van de diensten van Quimmo.be.

    
 

De Verenigde Eigenaars is de grootste Belgische belangenorganisatie die opkomt voor de belangen van eigenaars van vastgoed. Zowel voor eigenaars van gewone woningen als van mede-eigendommen en ongeacht of ze zelf hun goed bewonen of het verhuren.

Naast het uitgeven van het Eigenaarsmagazine (artikel over Quimmo.be in het magazine) en van type-documenten, bestaat hun belangrijkste bijdrage voor de individuele mede-eigenaar uit de juridische dienst die op uw vragen kan antwoorden. Niet enkel vragen over regelgeving m.b.t. mede-eigendom, maar ook over eigendom in het algemeen, stedenbouw, huurwet en zelfs fiscaliteit.

Lidmaatschap kost 60€ per jaar voor particuliere (mede)eigenaars. Hiervoor ontvangt u maandelijks het Eigenaarsmagazine, kunt u typedocumenten zoals huurcontracten aankopen aan ledenprijs en kunt u tot 12 juridische adviezen per jaar krijgen.

Meer informatie op hun website.

   

Partner voorwaarden