Prijs Forum

Welkom bij het Prijsforum van Quimmo.be

De Prijzen Databank van Quimmo laat u toe om de prijs voor diensten of werken in uw gebouw te vergelijken met onze databank van andere, gelijkaardige aankopen in andere appartementen.

Prijzen van complexere werken laten zich echter niet zomaar als een gemiddelde voorstellen, omdat er zoveel verschillende parameters en afwerkingsniveau's mogelijk zijn. Daarom laat ons Prijsforum u toe om vragen te stellen en te beantwoorden en informatie over dergelijke projecten uit te wisselen met andere eigenaars in andere gebouwen. Zo krijgt u toch meer inzicht in wat kan voor welke prijs en kunt u de juiste vragen stellen aan uw syndicus of aannemers.

Klik hier om naar het Prijsforum te gaan (= overkoepelend forum voor alle Quimmo gebouwen).

Voorlopig is deze dienst gratis. Om toegang te krijgen moet u:
- geregistreerd zijn als gebruiker op Quimmo.be
- minstens één gebouw aangemeld hebben op Quimmo.be
- een toegang tot het prijsforum aangevraagd hebben
- aangemeld (ingelogd) zijn

Nog niet geregistreerd op Quimmo.be? Volg dan deze stappen om u gratis te registreren en uw gebouw aan te maken.
Wel al een gebouw op Quimmo.be, maar nog geen toegang tot het prijsforum? Gebruik dan ons contactformulier, vul "Prijsforum" in als onderwerp en klik op 'E-mail versturen'. Wij maken dan uw toegang aan.

Belangrijk:

  • Deelname aan het prijsforum is zoals deelname aan een gebouw. De andere deelnemers (in dit geval uit andere mede-eigendommen) kunnen uw naam en voornaam zien.
  • U kunt in het prijsforum vrijelijk informatie en ideeën uitwisselen, ook over prijzen van werken. We vragen u wel de nodige discretie aan de dag te leggen. Het is niet toegelaten herkenbare prijsoffertes te uploaden, of prijsinformatie met de naam van de aanbieder te publiceren in het forum!