Adverteren

Richt je tot de juiste beslissingnemers in appartementen!

De appartementsmarkt in België is notoir moeilijk ter bereiken voor iedereen die een product of dienst wil promoten. Er is immers geen centraal aanspreekpunt in een mede-eigendom!

Huizen en appartementen illustratie

Quimmo.be bereikt beslissingnemers in meer dan 10.000 gebouwen

Vergrootglas over gebouw illustratie
Gewone eigenaars zitten te verdeeld

Alle eigenaars publiciteit sturen is in de meeste gevallen veel te duur. Bovendien is er weinig betrokkenheid bij de doorsnee eigenaar. En je weet vaak zelfs niet wie de eigenaars zijn, want veel brievenbussen zijn van huurders.

Persoon houd tekstballon vast illustratie
De professionele syndicus ziet je aanbieding liever gaan dan komen…
... en dat kan je hen moeilijk kwalijk nemen.

Omdat de syndicus het enige gekende aanspreekpunt is, denk je misschien dat dit je beste optie is. Syndici moeten zeker op de hoogte zijn van je producten, wanneer de mede-eigenaars interesse zouden tonen. Maar een professionele syndicus zal je product bijna nooit zelf aan hun klanten voorstellen.

Waarom niet?

Heel eenvoudig: een syndicus wordt forfaitair betaald, per kavel en per maand. Indien die je aanbieding zou voorstellen, moet die daar de mede-eigenaars over informeren, een lastenboek maken, meerdere offertes opvragen, een stemming op de algemene vergadering organiseren, kapitaal opvragen, discussies met eigenaars en leveranciers voeren, de werken opvolgen, de factuur betalen en de kosten verrekenen over de verschillende eigenaars. Voor al die inspanningen is er geen extra ereloon. Vandaar dat je bij de syndicus niet aan het juiste adres bent.

Persoon houd kaart vast illustratie
De vrijwillige syndicus is niet te bereiken
Hen aanspreken is ideaal in theorie, onhaalbaar in de praktijk.

In duizenden mede-eigendommen wordt de (verplichte) functie van syndicus vrijwillig en gratis ingevuld door een van de eigenaars. Deze is betrokken partij en heeft persoonlijk belang bij je aanbieding. Helaas is deze syndicus nergens geregistreerd, heeft die geen website, geen vermelding in de Gouden Gids… het is gewoon een anonieme eigenaar.

Algemene quimmo illustratie met logo

En dan is er quimmo.be

Waar je rechtstreeks en zonder filter de juiste mensen in appartementen kunt bereiken.

Een advertentie op Quimmo bereikt elke maand beslissingnemers in meer dan 10.000 appartementsgebouwen in Vlaanderen. Onze bezoekers bestaan vooral uit vrijwillige syndici, leden van de raad van mede-eigendom en andere mede-eigenaars die betrokken zijn bij het beheer van hun appartementsgebouw en er in hun vrije tijd meer informatie over lezen.

Kortom, jouw doelpubliek! Het zijn deze mensen die je informatie hier zullen zien en die een eventuele aankoop zullen voorstellen op een algemene vergadering.

Contacteer ons