Maak kennis met Quimmo

Wat doet Quimmo?

Ben je de trotse eigenaar van een appartement, dan is enige kennis over de mede-eigendom geen overbodige luxe. Quimmo werd in het leven geroepen om op een toegankelijke manier deze kennis te delen en mede-eigenaars met elkaar in contact te brengen.

Quimmo verenigt duizenden mede-eigenaars

Mede-eigendom van a tot z

De mede-eigendom... oftewel het appartementsgebouw waarin jij woont. Hier komt meer bij kijken dat je misschien zou denken, zoals de jaarlijkse algemene vergadering en overleg met alle andere mede-eigenaars wanneer het over de gemeenschappelijke delen gaat. Quimmo legt de werking van de mede-eigendom in klare taal uit in haar kennisartikelen.

Omgaan met de syndicus

Elke mede-eigendom in België heeft een syndicus. Dit is bij wet verplicht. Je kan deze persoon zien als een soort van directeur van het appartement. Die zorgt ervoor dat het gebouw in goede staat blijft, organiseert de algemene vergadering en nog veel meer. Een goed syndicus is echter moeilijk te vinden. Ook hier staat Quimmo je bij met advies.

Het Quimmo-forum

De ware kennisbron van Quimmo is het forum van mede-eigendom. Op dit forum kunnen mede-eigenaars terecht met hun vragen over de mede-eigendom en alles wat daarmee te maken heeft. Andere Quimmo-gebruikers staan hier paraat met hun kennis om jou verder te helpen.

Bezoek het forum
Algemene quimmo illustratie met logo